❤️A KOMPLEX TERÁPIA RÉSZEI LEHETNEK:

Terápiák Állkapocs ízületi, Visceralis-, Craniosacralis oszteopátia, Triggerpont , Heg, n.Vagus, talpreflexzóna kezelés, FDM- és más fasciaterápiák , lézer, Bemer, köpölyözés, Flossing, Mulligan-, Dorn féle manuálterápia Tornák: Gyógytorna, Schroth-, Evminov-, Triplex gerinctorna

❤️ KOMPLEX TERÁPIA

Első alkalom benne az állapotfelméréssel 22.000Ft / 1 alkalom (50p) Minden további kezelés 17.000Ft / 1 alkalom (50p) CSAK SZEMÉLYESEN! (egyénre szabva minden technika/ eszköz/ torna/az összes terápia ami csak szükséges, felárak nélkül. Amennyiben fenntartó kezelés szükséges bizonyos kórképek, állapotok fennálása miatt, akkor lehetőség van bérletre egyéni egyeztetés alapján. 1. alkalommal állapotfelmérés is a része.)

❤️ KORREKTÍV TRÉNING

15.000Ft/1 alkalom (50p)- bérlet ára megegyezés szerint SZEMÉLYESEN VAGY ONLINE (egyéni mozgásterápia amely tartalmazza az összes általam tanult különféle terápiát mint pl Schroth terápia, sportfizioterápia, gyógytorna, stb, amire épp szükség van. 1. alkalommal állapotfelmérés is a része.)

❤️ MASSZÁZS

17.000Ft/1 alkalom (50p) (ha csak ellazulni szeretnél, megelőző célzattal, vagy nehéz volt a hét szeretnéd ha a stresszt a tested is elengedné. 1. alkalommal állapotfelmérés is a része.) ❤️ ÁLLAPOTFELMÉRÉS kezelés nélkül: 15.000Ft/ 30p CSAK SZEMÉLYESEN!